OMMETJE MET DE EGMA - 11 JULI 2021

Wat super leuk dat u/jij mee wilt doen met het 'ommetje met de EGMA' op zondag 11 juli!
Lengte: 3 km
Tijdsduur: ongeveer een uur
Locatie: Zwembad de Dol-fijn - Sportlaan 8, Maassluis (naast de Ridderhof)
De wandeling is geheel toegankelijk voor rolstoelen en wandelwagens.
Aanmelden
1. Kies hieronder eerst een groot tijdsblok waarin je wilt starten
2. Kies een groen, blauw, paars of beige blokje voor elke persoon die meeloopt en boven de 13 jaar is. Mensen met dezelfde kleur, lopen in dezelfde groep.
3. Kies voor de kinderen onder de 13 jaar een oranje vakje direct onder de kleur van jouw volwassen aanmelding. Dan lopen deze kinderen ook mee in dezelfde groep.
4. Onderaan je gekozen vakjes komt een overzicht te staan van je keuze en de groep waarmee je start binnen je gekozen tijdsblok.
5. Je vult de gegevens in die worden gevraagd. 
6. Na het afronden van de reservering ontvang je per e-mail een bevestiging van de aanmelding. In deze e-mail staat het welke en het aantal personen dat je hebt aangemeld en je precieze starttijd.

Startblok 10.00 - 10.21
Startblok 10.28 - 10.48
Startblok 10.55 - 11.16
Startblok 11.23 - 11.44

 

 

 

 

 


Hieronder hoef je geen gegevens in te vullen

Persoonsgegevens

Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van EGMA. Je gegevens worden verwerkt in een online ledenadministratie. EGMA heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze website en onze ledenadministratie zijn goed beveiligd. De ledenadministratie gaat discreet met de persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan EGMA, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.